Verb 1 Verb 2 Verb 3 Dari Kata Akan, Menonton, Bermain, Meminjam

Verb 1 verb 2 verb 3 dari kata akan, menonton, bermain, meminjam

Jawaban 1:

Apakah bentuk Verb 1, Verb 2, dan Verb 3 dari kata akan, menonton, bermain, dan meminjam?  JawabanPendahuluanBerbeda dengan bahasa Indonesia, kata kerja dalam bahasa Inggris mengalami perubahan/konjugasi jika ditempatkan dalam kerangka waktu yang berbeda. Pembahasan Dalam bahasa Inggris dikenal adanya kata kerja (verb) 1 untuk mengekspresikan masa sekarang, verb 2 untuk mengekspresikan masa lampau, dan verb 3 untuk mengekspresikan masa lampau yang masih berhubungan dengan masa sekarang. Verb 1 disebut juga sebagai present, digunakan untuk kata kerja di masa saat ini.Verb 2 disebut juga past, digunakan untuk menyatakan sesuatu yang sudah tuntas di masa lampau.Verb 3 disebut sebagai participle atau past participle, untuk menyatakan kejadian di masa lalu yang masih berhubugan dengan saat ini.  Kesimpulan Berikut adalah verb 1, verb 2, dan verb 3 untuk akan, menonton, bermain, dan meminjam (secara berurutan)akan = will (v1) - would (v2) - would (v3)menonton = watch (v1) - watched (v2) - watched (v3)bermain = play (v1) - played (v2) - played (v3)meminjam = borrow (v1) - borrowed (v2) - borrowed (v3)Demikian jawaban dari kakak semoga bermanfaat dan tetaplah semangat belajar bahasa Inggris.Pelajari lebih lanjut 1. Materi tentang present tense brainly.co.id/tugas/5856275 2. Materi tentang past tense brainly.co.id/tugas/83083053. Materi tentang past participle brainly.co.id/tugas/2501197----------------------------- Detil JawabanKelas :  8Mapel :  Bahasa InggrisBab :  Chapter 1Kode :  8.5.1 Kata Kunci:  past tense, past participle


Pertanyaan Terkait

Apa yang membuatmu suka dengan cerita malin kundang apa saja yg dapat diambil (pelajaran) dari cerita tersebut?? (minimal 2)

jawabnya pakai bahasa inggris y..
please....

Jawaban 1:

Tidak boleh membantah kedua orang tua ..
maaf gk bisa bhs. inggris !!

Jawaban 2:

1. bercerita realiti dan fakta
2. bisa dijadikan pelajaran buat kita

hikmhanx kita tidak boleh melawan ortu terutama ibu kita,, karena dia yg mengandung kita selama 9 bulan


Soal : all these year , Dina's family.......... in poverty a. has lived 
b. was living 
c. lives 
d. has been living
e. lived 

tolong sertai dengan penjelasan ya

Jawaban 1:

Yang bener jawaban D kalo menurutku. Itu termasuk kalimat Present Perfect Continuous Tense yang rumusnya S + have/has + been + Ving. Tujuan teks itu adalah untuk menyatakan suatu kegiatan yang dimulai pada waktu lampau tetapi masih berlangsung sampai sekarang bahkan ada kemungkinan akan terus berlangsung. Clue nya itu phrase "All these years"

menurutku sih begitu 


Contoh hortatory tentang bahaya narkoba untuk siswa

Jawaban 1:

Tema - argumen - saran (horatori) 

Drugs are one of the most significant killer and future destroyer for teenager. It is due to the side effect of drugs which cannot be controlled by our mind. Therefore the best way not to get involved in drugs activities are by not to get close with it. 


Despite their insistence that he appear when there is an important event, the president schedules press conferences with the news media at his discretion. tolong bantu saya artikan ini. mksh.

Jawaban 1:

Meskipun desakan mereka bahwa ia muncul ketika ada yang penting meskipun desakan mereka bahwa ia muncul ketika ada acara penting, jadwal presiden menekankan konferensi dengan media berita pada kebijaksanaan-Nya.

Jawaban 2:

Meskipun desakan mereka bahwa ia muncul ketika ada acara penting,,  jadwal presiden tekan konferensi dengan media berita pada kebijaksanaannya,,


Buatlah dialog b.inggris bertema expressing probability and possibility!

Jawaban 1:

Arya      : Hi Erna, why do you collect many stamps?
Erna      : Ohh…. Hi Arya. I am collecting the stamps for my collection.
Arya      : What do you mean?
Erna      : Yes, actually my hobby is collecting stamps.
Arya      : Why do you like collecting stamps?
Erna      : Because I like to see the unique pictures of the stamps. How about you, what is your hobby?
Arya      : Hmm… I think I don’t have hobby. Should we have a hobby?
Erna      : Not really. But in our lives we must have something we like most which is called hobby.
Arya      : So, hobby is a pleasure. Then, I think I have a hobby now.
Erna      : Of course, so what is your hobby?
Arya      : I like to read comics especially detective Conan.
Erna    : That is your hobby. Reading comic. Do you have all of detective Conan’s collection?
Arya      : Yes, I do. I even go to the black market because the original comics have not yet been published. How about your stamps collection?
Erna      : So far I have collected stamps from some countries but I still should find other stamps.
Arya      : Do you need much money for your hobby?
Erna      : Yes of course I need much money because I order the stamps so it costs little bit expensive.
Arya      : Wow…. Your hobby is expensive.
Erna      : Yeah but I like to do it.
Arya      : Okay good luck with your hobby.
Erna      : Thank you.


Apa persamaan dari letter dengan greeting card

Jawaban 1:

Setahu saya kalo letter itu buat menyampaikan sesuatu, tp kalo greeting card itu kartu buat ngucapin selamat ke seseorang

Jawaban 2:

Kalo letter itu surat kalo greeting card itu kartu ucapan
persamaan sama-sama mengucapkan kata-kata lewat tulisan


ada yang punya contoh hortatory teks panjang minimal 500 karakter gak ya? atau alamat link nya juga gpp. thanks

Jawaban 1:

Corruption

do you know what the meaning of corruption is?what is the relation between money and corruption? Well corruption is common everywhere in the world. even in the United State. it's just a matter of intensity. however it's quite shocking when one reliable survey claims that Jakarta is the most corrupt place in Indonesia.

The survey has made me sad, actually because I stay and earn a living hre in the capital. As most people know, Tanjung Priok port smuggling is not a new thing at all. Entrepreneurs who want to minimize their tax paymentstend to do such a thing more often. They even bribe the officials.

Well, I think the mesures taken so far no overcome the problem by punishing the corruptors is still not far enough. We have to prevent the younger generations from getting a bad mentally caused by corruption.

I believe we should start at the earliest stages in school and I think everyone should be involved in the effort to eradicate corruption. We mustn't make any distinction.


Complete the following story by using simple past or past continuous tense 1. the sergeant ( say)............;''a man (telephone)...........here and( tell)..........me that he(live)..............next to the park and he noise (cause)...........interference on his tv. he (ask)............why we not (do)............anything about it''
2. bert (replay).........in a rush that he(be)...............a heavy sleeper, that he( work).............at night, and that he (be).............unable to sleep at home because his neighbour( give)............piano lessons, and the students always(play)............bach preludes, and he( hate ).............bach.

Jawaban 1:

1. the sergeant said;''a man telephoned here andtold me that he lived next to the park and he noise caused interference on his tv. he asked why we did not do anything about it''
2. bert replied in a rush that he was a heavy sleeper, that he worked at night, and that he was unable to sleep at home because his neighbour gave piano lessons, and the students always played bach preludes, and he hated bach.

Jawaban 2:

1. the sergeant ( say)..said...;''a man (telephone)..was telephoned ...here and( tell).told ..me that he(live)...lives......next to the park and he noise (cause)...caused....interference on his tv. he (ask).....asked.......why we not (do)....did not do........anything about it''
2. bert (replay)..replied......in a rush that he(be)....was...........a heavy sleeper, that he( work)...is working.........at night, and that he (be)......was.......unable to sleep at home because his neighbour( give)....gave........piano lessons, and the students always(play)...played.........bach preludes, and he( hate ).....hated........bach.


Gimana cara membuat polite question?

Jawaban 1:

Excuse me, are you interested in that stuff?
Pardon me, are you mrs, anne?


Bagaimana cara membuat makalah dengan present perpect countinous tense?

Jawaban 1:

Rumus Present Perfect Continouous tense yang dapat digunakan dalam pembuatan makalah yaitu:
Positif: S + have/has + been + Ving
Negatif: S + have/has + not + been + Ving
Interogatif: have/has + S + been + Ving

Jawaban 2:

Positif : Subject + have/has + been + verb-ing
Negatif
: S + have/has + not + been + Ving
Inerogatif
: Have/has + S + been + Ving


Post a Comment